Skolchef slår larm mot pedofilblogg.

Det finns två sidor som visar sig ganska starka vad gäller synen på pedofiler. Den ena sidan tycker att varenda pedofil ska skjutas oavsett om han/hon gjort något eller inte. Den andra sidan anser att en läggning (som inte accepteras av så många) per automatik inte är lika med brott. 

Jag har skrivit förut om den här bloggen.

Limonivic skriver så här: 

”Åsikten har tidigare framförts att vi (pedofiler) borde leva öppet med vår sexuella läggning. Det blir möjligt den dagen vi slipper ovan nämnda fördomar. När vi blir behandlade som de människor vi är oavsett sexuell läggning. Den som är av denna åsikt får gärna hjälpa oss nå detta mål.”

Ja. Först måste svenska folket bestämma sig för om de ska acceptera pedofiler eller inte. Först måste vi liksom komma överens om vart gränserna ska gå. Just nu har vi trängt in pedofilerna i ett hörn. De har inte mycket att spela på. Är det egentligen inte då vårt fel när väl brott begås? Är det inte då vårt fel att fördomarna står som spön i backen? Kanske lite upplysningar behövs, kanske lite förståelse, kanske lite mindre inskränkthet skulle sitta fint här. Den svenska välviljan sträcker sig inte så långt. Vi är inte beredda att ta alla debatter. Vi är så jävla livrädda att få det hett om öronen.

Lagarna finns ju. Det är olagligt att förgripa sig på barn. Det är olagligt att våldta en annan människa. Men det är inte olagligt att ha en läggning. Lika lite som det är olagligt att ha fetischer.

Nu tycker inte jag att allt borde accepteras hit och dit. Ståndpunkter måste man få ha. Personligen tycker jag det är fantastiskt olämpligt att jobba som förskolelärare när man är pedofil. Och jag kan inte riktigt förstå hur man vill utsätta sig för det heller. Dessutom måste man ha förståelse för att föräldrar tycker det är obehagligt. Men att inte låta de som du inte förstår dig på få komma till tals är faktiskt ganska reaktionärt och inskränkt. Visst är det här svårt. En pedofil som bloggar. Internet. Stötande kanske.  Behöver folk bli varnade? Är det ett sunt agerande att uppmärksamma förskolor i stockholm på det här? Svar: Jag tror inte det. Hur mycket man än kan lägga in personliga erfarenheter i det här, så är det inte olagligt att ha en läggning och skriva om den. Således borde vi backa.

Annonser