Det heter inte Dem ska gå till dem. Inte heller dem ska gå till de. Det heter De ska gå till dem. Kan man inte reglerna för de och dem går det bra att skriva dom.

Det heter inte Desto roligare desto bättre. Det heter Ju roligare desto bättre.

Kan man inte argumentera bör man inte använda sig av fjortishärskartekniker genom att skratta (hahaha) och låtsas vara oberörd. Man argumenterar sakligt, alternativt lämnar diskussionen.

I en blogg bör man inte använda sig av chattuttryck exempelvis LoL eller <3 av den simpla anledningen att det är skittöntigt.

Man modererar inte bort kommentarer som varken är oanonyma, använder sig av påhopp, är förnedrande, bara för att man inte tål att någon tycker olika. Det är ohyfsat att dissa någon som lagt ner tid på att kommentera och försöka diskutera.

Ha inte musik på din sida. Om jag avskyr Takida vill inte jag tvångslyssna på dem. Har jag egen musik på datorn störs den.

Slutligen, den viktigaste punkten: särskriv inte! Är du dålig på att stava är en sak, om än ganska irriterande, det finns stavningsprogram att använda sig av. Att särskriva är ett grovt brott mot svenska skrivspråket och bör därför följas av konsekvenser.